Congres Over SPP

Het onvoorspelbare organiseren

Succes wordt tegenwoordig bepaald door de mate waarin organisaties kunnen inspelen op steeds veranderende wensen van een steeds diverser publiek. En dat alles met minder budget en middelen en met een groter aantal concurrenten. Het onvoorspelbare organiseren, daar draait het voor HR om. Dit vereist flexibiliteit en wendbaarheid van organisaties. Maar hoe zorgt u daarvoor? En hoe krijgt u de mensen in de organisatie mee in belangrijke ontwikkelingen? Één van de hulpmiddelen is SPP

Dit congres geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe zorgt u voor een wendbare en lenige organisatie en hoe krijgt u mensen ‘mee’ in belangrijke ontwikkelingen?
  • Hoe kunt u meer doen met minder mensen en toch kwaliteit blijven leveren?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie schaarse expertise in huis krijgt en houdt?
  • Hoe gaat u slim om met krimp, of andersom: hoe gaat u om met een grote bulk uitstroom van personeel over een x-aantal jaar?

 

Menno Lanting geeft inzichten in hoe organisaties zoals Spotify, de NASA, Philips, Evernote en Adidas invulling geven aan talentontwikkeling en vertaalt deze naar uw eigen dagelijkse praktijk. Lees meer!

 

 

Plenaire sessies

Naast de plenaire sessies kunt u deze dag diverse workshops volgen die SPP concreet en praktisch maken. U verlaat deze dag met concrete tips en ervaringen uit de praktijk.

SPP en wendbaarheid

We leven in turbulente tijden. Technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit, we hebben te maken met een economische crisis zoals...

Olietankers en Speedboten

Wat valt er nog te plannen in een zich steeds veranderende omgeving? Gaan organisaties nog wel over de ontwikkeling van talent? En heeft...

Overleven in een dynamische omgeving

‘Een wendbare organisatie probeert te overleven in een zeer dynamische omgeving. Het succes ligt in het organiseren van het...

Theorie en praktijk

Een diverse groep sprekers neemt u op deze congresdag mee in zowel de theorie als de concrete praktijk van SPP:

  • Menno Lanting geeft inzichten in hoe organisaties zoals Spotify en Adidas invulling geven aan talentontwikkeling en vertaalt deze naar uw eigen dagelijkse praktijk.
  • Hanneke Moonen legt uit wat SPP concreet inhoudt en waarom een organisatie vandaag de dagwendbaar en flexibel moet zijn.
  • Mark Nijssen promoveert op wendbaarheid vanuit een HRM-perspectief. Hij legt aan de hand van onderzoek uit hoe je als organisatie (en als HR) overleeft in een dynamische omgeving met veranderingen die elkaar razendsnel opvolgen.

Download de presentaties

Download hier de beschikbare presentaties

 

Kom met meerdere collega's en ontvang een aantrekkelijke korting!

 

  • Reguliere prijs: € 399,- p.p.
  • Prijs bij twee personen € 349,- p.p.
  • Prijs bij drie of meer personen € 299,-

Nu met gratis boek!

De eerste 20 inschrijvers voor dit congres ontvangen op het congres gratis het boek Strategisch Talentmanagement!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.