Informatie

Congres Over Strategische Personeelsplanning met als thema: De wendbare en flexibele organisatie

Locatie
Van der Valk, Veenendaal

Datum
Dinsdag 17 november 2015

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier.

Bevestiging
Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Den Haag op 22 oktober 2012 onder depotnummer 66/2012. Deze vindt u op www.vakmedianet.nl of kunt u opvragen bij onze klantenservice via klantenservice@vakmedianet.nl. Bij inschrijving worden uw gegevens (naam en organsiatie) opgenomen in de deelnemerslijst, die aan deelnemers van dit congres ter beschikking wordt gesteld. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit op het inschrijfformulier bij de opmerkingen aangeven.

Annuleren / afmelden / naam wijzigen
Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan kan dat uitsluitend schriftelijk (post, fax, e-mail) tot vier weken (28 dagen) voor aanvang van het congres kosteloos (datum poststempel telt). Wanneer u binnen twee tot vier weken voor aanvang uw inschrijving annuleert, dan wordt 25% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Als u uw inschrijving annuleert na het verstrekken van de annuleringstermijn, wordt het gehele verschuldigde bedrag in rekening gebracht. U kunt zich natuurlijk altijd laten vervangen door een collega.

Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Klantenservice
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Kom met meerdere collega's en ontvang een aantrekkelijke korting!

 

  • Reguliere prijs: € 399,- p.p.
  • Prijs bij twee personen € 349,- p.p.
  • Prijs bij drie of meer personen € 299,-
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.