Sprekers

Hanneke Moonen

Hanneke Moonen

Hanneke Moonen is vanuit Moonen HRM Consulting actief als SPP-deskundige, trainer en adviseur. Ze heeft strategische personeelsplanning toegepast in veel verschillende branches en organisaties. Ze is auteur van het ‘HOE-boek voor Strategische Personeelsplanning’.

Sessies

 
Bertrand Prinsen

Bertrand Prinsen

Bertrand Prinsen is Managing Partner bij Labor Redimo en hij ondersteunt bedrijven of branches bij adviesvragen gericht op het inventariseren, stroomlijnen en optimaliseren van vraagstukken rondom het organiseren van flexibele arbeid.

Sessies

 
Menno Lanting

Menno Lanting

Menno Lanting, spreker, auteur en trendwatcher. Menno geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op leiderschap, ondernemerschap en hoe wij werken. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 60.000 mensen lazen zijn bestsellers ‘Connect!’ (Managementboek van het Jaar 2011), ’Iedereen CEO’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2012), ‘De slimme organisatie’ (2013), ‘Lead with a Tweet (2013) en ‘Olietankers en speedboten’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2015). Voor dit laatste boek interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers en leiders over hun kijk op ondernemen, samenwerken en leidinggeven in het netwerktijdperk. Eerder was hij bijna 10 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.​

Sessies

 
Boudewijn Overduin

Boudewijn Overduin

Boudewijn Overduin is mede-oprichter van Vergouwen Overduin, een van Nederlands grootste bureaus op het gebied van opleiding, training en coaching. Overduin heeft een uitgesproken mening over HRD en een expliciete visie op de rol van training en opleiding in het verbeteren van bedrijfsresultaten. Overduin is auteur van meerdere publicaties. De laatste jaren doet hij, samen met Lideweij van der Sluis, onderzoek naar beleid en praktijken van Talent Management in Nederland. Recent publiceerde hij, samen met Job Hoogendoorn, het boek 'Strategisch Talent Management: over talent, talentontwikkeling en het strategisch inzetten van talent'.

Sessies

 
Mark Nijssen

Mark Nijssen

Mark Nijssen houdt zich bezig met mensen in organisaties vanuit een economisch perspectief. Sinds zijn start als adviseur in 2003 houdt hij zich bezig met het bouwen van wendbare organisaties waarin mensen optimaal tot hun recht komen. Binnen Rijnconsult doet hij dit door het ontwerpen en werkend krijgen van (top)structuren en besturing, het vormgeven van HR beleid en de inrichting van een professionele HR functie. Daarnaast werkt hij als onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg (www.wendbaarheid.nl). Mark houdt van nieuwe en frisse inzichten en gaat daarbij een scherpe stellingname niet uit de weg.

Sessies

 
Roel Olivers

Roel Olivers

Roel Olivers is HR-consultant bij het Maastricht UMC en gespecialiseerd in arbeidsmarktbeleid.

Sessies

 
Gert-Jan Duis

Gert-Jan Duis

Gert-Jan Duis is Director Human Resources Benelux bij Ingram Micro.

Sessies

 
Sanne van den Bosch

Sanne van den Bosch

Sanne van den Bosch is Managing Consultant bij Berenschot. Zij adviseert organisaties op het gebied van Strategisch HRM, de (her)inrichting van HR-afdelingen en personele aspecten van reorganisaties. Adviesopdrachten vinden bij overheidsorganisaties, in de non-profit sector en in het bedrijfsleven plaats. De afgelopen jaren heeft Sanne meerdere organisaties begeleid bij de implementatie van strategische personeelsplanning.

Sessies

 
Stefanie van den Berg

Stefanie van den Berg

Stefanie van den Berg is Senior Consultant bij Berenschot. Zij adviseert organisaties in de publieke en private sector bij strategisch HRM vraagstukken. Denken vanuit de kaders van strategische personeelsplanning is in deze vraagstukken een belangrijk uitgangspunt om het personeelsbestand en –beleid in lijn te krijgen met de strategische doelstellingen van de organisatie. Afgelopen jaar heeft Stefanie ALD Automotive ondersteund bij het vormgeven van een SPP traject op maat.

Sessies

 
Danielle Kruger

Danielle Kruger

Danielle Kruger werkt als HR Manager bij ALD Automotive. Afgelopen jaar heeft zij in samenwerking met Berenschot SPP op de kaart gezet in de organisatie.

Sessies

 
Claudia Kock

Claudia Kock

Claudia Kock is HR Business Partner Operations en Logistiek bij Fokker Aerostructures B.V., een van de business units van de Fokker Holding. In die hoedanigheid houdt zij zich bezig met strategische en tactische HR vraagstukken van dit organisatie-onderdeel.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.